Terug

Lego City

City Ziekenhuis 60204

City Ziekenhuis 60204
per week 6,95
2 weken 13,90
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

De inwoners van LEGO City houd je kerngezond met het LEGO City ziekenhuis! Je doktersjas aan en je bent klaar om ze te behandelen. 


Politiebureau

Politiebureau
per week 2,95
2 weken 5,90
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

Alarm op het 60047 LEGO City Politiebureau! De sleepwagen heeft het raam uit het gevangenisgebouw getrokken, dus nu kan de gevangene ontsnappen! Een andere gevangene ontsnapt via een dakluik, en een derde heeft in het geheim een tunnel gegraven bij de toiletten! Er is geen tijd te verliezen!

Start de politiehelikopter en probeer de vluchtelingen vanuit de lucht in de gaten te krijgen. Zet de achtervolging in met de politiewagen en de motor en zorg dat die boeven snel weer achter de tralies komen!


Space Lanceerbasis

Space Lanceerbasis
per week 6,95
2 weken 13,90
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

Lego City lanceerbasis 60080 Het is een spannende dag op het Lego City Ruimtestation Vandaag wordt de ruimte shuttle gelanceerd Laad de satelliet in de ruimte shuttle en laat de astronauten plaats nemen in de cockpit Vul de brandstoftank en controleer of alles in orde is Dan kan het aftellen beginnen Drie, twee, één go De zware motoren bulderen en de space shuttle vliegt omhoog Weer een succesvolle missie volbracht voor het Lego City Space team Het Lego City ruimtestation bestaat uit 586 delen en wordt geleverd met vijf minifiguren: twee astronauten, twee service monteurs en een wetenschapper Verder heeft de set allerlei leuke details zoals een aftelbord, een satellietontvanger, een servicewagen en een verrijdbare lanceerbasis Alles staat klaar voor een enerverende ruimtereis Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar


Lego Tankstation

Lego Tankstation
per week 5,95
2 weken 11,90
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

LEGO 60132 BENZINESTATION 515 STUKJES

 

Open een garage en begin de vandaag als automonteur. Rijd de kapotte auto op de hefbrug om hem gemakkelijk van onderen te repareren en als extra service was je de auto daarna in de wasstraat. Wanneer je klaar bent met de garage bouw je deze set om tot een Lego benzinestation, er staan al veel uto's te wachten die graag vol getankt willen worden er wordt gebeld door iemand met pech onderweg, stuur de sleepwagen er op af. Met deze fantastische bouwset bepaal je zelf wat je gaat bouwen en wat je ermee gaat doen!

Met deze geweldige bouwset kunnen twee verschillende gebouwen worden gemaakt met elke zijn eigen bouwinstructie: een tankstation inclusief benzine pompen en een kiosk of voor een garage met autolift en een aparte wasstraat.