Terug

Lego Creator

Lego Boomhut

Lego Boomhut
per week 2,95
2 weken 14,95
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

LEGO 31010 BOOMHUT 356 STUKJES

Een boomhuis met een geheim luik is heel leuk om mee te spelen. Alles wat nodig is in de boomhut gaat via een takel omhoog en wanneer er ongenodigde gasten komen kunnen ze weggejaagd worden met de emmer water boven de vouwladder. Zijn de kinderen uitgespeeld met de boomhut dan halen ze hem uit elkaar en bouwen er een vakantiehuis van. Het dak van de boomhut kun je eraf halen om bij de opbergruimte en de slaapzak te komen. De boomhut kun je ook in z’n geheel van de boom afhalen! Geen zin meer in een boomhut? Geen probleem: Bouw deze 3-in-1 set om tot een leuke vakantiehuisje met aanlegsteiger of een 2 verdieping tellende boerenschuur met tuin en een kruiwagen


Taj Mahal 10256 Creator

Taj Mahal 10256 Creator

LEGO 10256 TAJ MAHAL 5900 BLOKJES

Bouw en bewonder de Taj Mahal! Het enorme ivoorwitte marmeren mausoleum is een van de beroemdste architectonische wonderen ter wereld. Het werd in 1631 gebouwd in opdracht van keizer Shah Jahan ter nagedachtenis van zijn vrouw, keizerin Mumtaz Mahal. Deze opnieuw geïntroduceerde LEGO® Creator Expert versie uit 2008 omvat de 4 gevels van het bouwwerk met prachtige bogen, balkons en gebogen ramen. De centrale koepel, onderliggende kamers met koepel en omringende minaretten zijn afgewerkt met decoratieve sierknoppen en het verhoogde platform is afgezet met verzonken bogen. Het model is afgewerkt met sierlijke details en geraffineerd tegelwerk bij de basis. De set bestaat uit meer dan 5900 stenen en is speciaal ontwikkeld om de bouwer een prettige bouwervaring te bieden. Het model is prachtig om thuis of op kantoor neer te zetten.


Volkswagen Expert Kever 10252 Creator

Volkswagen Expert  Kever 10252 Creator
per week 4,95
2 weken 9,90
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

1167 stukjes

Bouw een LEGO® Creator Expert replica van de populairste auto ter wereld. Dit prachtige LEGO model heeft een heleboel realistische details die het karakter en de charme van het origineel onderstrepen, zoals een azuurblauwe kleur, ronde bumpers, witte velgen met karakteristieke wieldoppen, ronde koplampen en richtingaanwijzers op de spatborden. Onder de klep aan de voorkant vind je een reserveband en de tank, en achterin een gedetailleerde 4-cilinder motor met luchtkoeling. Je kunt zelfs de deuren openen of het dak verwijderen om alle details van het interieur te bekijken. Kantel de achterbank naar voren en je ziet een bergruimte met een strandhanddoek - en natuurlijk is een VW Kever uit de jaren zestig niet compleet zonder een surfplank en een koelbox: de perfecte toebehoren voor een dagje aan het strand!


LEGO Creator Verandering van de Seizoenen - 31038

LEGO Creator Verandering van de Seizoenen - 31038
per week 3,95
2 weken 7,90
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

LEGO 31038 VERANDERING VAN DE SEIZOENEN 536 STUKJES

Geniet van de zomer, herfst of winter met deze fantastische 3-in-1 LEGO Creator Verandering van de Seizoenen-set! Welkom in het schattige zomerhuisje met donkerrood pannendak, groene voordeur, rood-witte zonneschermen en fleurige plantenbakken.


LEGO NASA Apollo Saturn V 21309

LEGO NASA Apollo Saturn V 21309
per week 8,95
2 weken 17,90
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

De set bestaat uit een model van een meter hoog (schaal ongeveer 1:110) van de NASA Apollo Saturnus V. Het model heeft een afneembare S-IC eerste rakettrap met hoofdmotordetails, een afneembare S-II tweede rakettrap met raketmotordetails en een afneembare S-IVB derde rakettrap met het Apollo-ruimteschip en een ontsnappingsraket aan de bovenkant van de grote raket. Er worden ook 3 standaarden meegeleverd om het model horizontaal tentoon te stellen.


LEGO Creator Expert Achtbaan

LEGO Creator Expert Achtbaan
per week 11,95
2 weken 23,90
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina
Kies

Geniet van de snelheid en spanning van de ultieme kermisattractie met deze prachtige LEGO® Creator Expert 10261 Achtbaan. Dit volledig functionele model met kettinglift is inclusief 2 treinen en diverse authentieke kenmerken en functies, waaronder een loket voor kaartverkoop, een suikerspinkraam, een kiosk, een lengtemeter en een overdekt instapperron, compleet met hekjes die open kunnen en een bedieningspaneel. Laat de heupbeugels zakken om de inzittenden veilig op hun zitplaatsen te houden en laat de rem los om de karretjes naar de voet van de eerste klim te sturen. Activeer vervolgens de kettinglift en geniet van de rit terwijl de door de zwaartekracht aangedreven karretjes door de bochten van de achtbaan suizen. Upgrade de achtbaan met LEGO Power Functions om de kettinglift te motoriseren of gebruik LEGO BOOST om een extra bewegingssensor en realistische geluidseffecten toe te voegen! Dit prachtige speelgoed voor verzamelaars is speciaal ontworpen voor een uitdagende en plezierige bouwervaring met een vleugje nostalgische charme. Inclusief 11 minifiguren.


LEGO 10258 London Bus

LEGO 10258 London Bus

Wereldberoemd en direct herkenbaar uit het straatbeeld van Londen: de Britse Dubbeldekker bus! LEGO set 10258 London Bus is een geweldige aanvulling in de Creator Expert serie en telt maar liefst 1680 onderdelen.

Vier een iconisch ontwerp met deze charmante dubbele decker-bus van Londen, met een schat aan authentieke details, waaronder een helderrood kleurenschema, panoramisch voorruit, speciaal gemaakte standaard-profiel banden, bestemmingsbord en een open achterboorddek met een handpaal , ticketbakje, brandblusser en een halfspiraal trap die naar het bovenste sightseeing-dek leidt.

Functies zijn onder andere een kap met motor, gedetailleerde cabine met schuifdeur en een afneembaar dak en bovendek voor toegang tot het gedetailleerde interieur met zitplaatsen en extra authentieke details, waaronder een vergeten paraplu, krant, lege drankblik en weggegooid kauwgom. Reclame posters worden ook geleverd als evenals gedrukte labels met een promotie van de jaren 1950 of het hedendaagse Londen. Dit LEGO Creator Expert-model is ontworpen om een uitdagende en lonende bouwervaring te bieden met een vleugje nostalgie en charme.

De LEGO 10258 London Bus set maakt deel uit van de thema's Exclusives & Creator Expert.


LEGO Creator Expert - Colosseum

LEGO Creator Expert - Colosseum

Laat alle dagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en begin aan het tot nu toe grootste LEGO bouwwerk ooit: het Colosseum.
Dit epische model van het Colosseum met maar liefst 9036 onderdelen geeft elk gedeelte van het beroemde bouwwerk nauwgezet weer. Dankzij de authentieke details zijn het noordelijke deel van de buitenmuur en de iconische bogen goed zichtbaar. Het model bestaat uit drie verdiepingen, versierd met Dorische, Ionische en Korintische zuilen. De bovenverdieping is versierd met Korintische pilasters.